Dermapen 4 Microneedling

DERMAPEN 4 MICRONEEDLING

Dermapen 4 Microneedling - ansikt og hals + ansiktsmaske (60 minutter)

Opplev avansert microneedling med Dermapen 4, en effektiv behandling for hudforyngelse, reduksjon av pigmentering, behandling av ansiktsrynker, akne-arr og strekkmerker. Små micronåler lager kontrollert skade i huden, som stimulerer en naturlig tilhelingsprosess. Denne prosessen øker produksjonen av kollagen og elastin, noe som resulterer i en fyldigere underhud og synlig forbedret hudstruktur.


Behandlingen inkluderer rens av huden, tilpasset kjemisk peel, samt bruk av høykonsentrerte serum under microneedling. Prosedyren avsluttes med beroligende ansiktsmaske for maksimal effekt. Dermapen 4 er den mest avanserte formen for microneedling på markedet og utføres kun av kvalifiserte sykepleiere eller leger.


Etter behandling

Etter microneedling med Dermapen 4 kan du forvente noe rødhet samme dag, og eventuelt litt dagen etter, avhengig av hvor dyp behandlingen er, type kjemisk peel og din hudtype. De fleste kan gå tilbake til sine daglige aktiviteter dagen etter.


I dagene etter mbehandlingen er det viktig å tilføre huden nok fuktighet, da den kan føles stram. Lett flassing er vanlig etter noen dager før huden er helt tilhelet. Dette er en del av hudens naturlige gjenoppbyggingsprosess og bidrar til de synlige forbedringene i hudens tekstur og glød.


Priser

Beskrivelse Pris
Én behandling 2490.-
Serie med 4 Per behandling 2190.-