Medisinsk Dermapen 4


Dermapen 4 - ansikt og hals + ansiktsmaske (60 minutter)

Medisinsk microneedling har dokumentert effekt og brukes til hudforyngelse, pigmentering, behandling av ansiktsrynker, akne-arr og strekkmerker. Behandlingen virker ved at små micronåler bryter ned i huden og lager en kontrollert skade. Huden reagerer ved å sette i gang en naturlig tilhelingsprosess som bidrar til å øke elastin og kollagenproduksjonen. Den økte produksjonen av kollagen vil føre til at underhuden blir fyldigere og man vil etter hvert se en generell hudforbedring med mindre linjer, rynker og mer spenst og glød. Sammen med microneedlingen brukes effektive og høykonsentrerte serum som sluses ned i de små kanalene.


Dermasykepleier benytter Dermapen 4 i behandling. Dette er markedets mest avanserte form for microneedling og brukes kun av sykepleiere/leger. Dermapen 4 har den nyeste og mest effektive teknologien og skaper blant annet 104% flere mikrokanaler enn kopienheter, noe som gir overlegne resultater.

Etter behandling:

Du må regne med rødhet samme dag og litt dagen etter, avhengig av hvor dyp microneedling som utføres. De fleste går tilbake til hverdagslige aktiviteter dagen etter behandling. Du vil etterhvert føle litt stivhet i huden og muligens flasse litt før huden er tilhelet.


Priser

Beskrivelse Pris
Én behandling 2490.-
Serie med 4 Per behandling 2190.-