Kollagenstimulerende injeksjoner

KOLLAGENSTIMULERING

Fremtiden innen injeksjonsbehandlinger er kollagenstimulering. Dermasykepleier tilbyr tre typer kollagenstimulerende behandlinger: HArmonyCa, Profhilo og Revok50.
(45 min)

HArmonyCa er en blanding av hyaluronsyre og Calsiumhydroxiapatitt. Kombinasjonen gjør at produktet gir et umiddelbart løft og i tillegg kollagenstimuleringen over tid som gir forbedring av hudens elastisitet og fasthet. Det trengs en behandling og varigheten er 1-2 år. HArmonyCa kan brukes i ansikt. Profhilo er det første BDDE- frie (ingen kjemiske tilsetninger) injiserbare hyaluronsyrebasete produktet for slapp hud på ansikt/hals. Profhilo er en avansert skinbooster som også har en vevsoppstrammende/løftende virkning på ytre hudstruktur. Det anbefales to behandlinger med fire ukers mellomrom for optimalt resultat. Behandlingen må gjentas hver 6.-8.mnd. Profhilo kan brukes i ansikt, på hals, decolletage og hender. Revok50 stimulerer hudens naturlige prosesser og bedrer volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, strammes opp og rynker reduseres. Det anbefales 3 behandlinger med fire ukes mellomrom. Behandlingen må gjentas hver 6.-8mnd.


KOLLAGEN STIMULERING

Fremtiden innen injeksjonsbehandlinger er kollagenstimulering. Dermasykepleier tilbyr tre typer kollagenstimulerende behandlinger: HArmonyCa, Profhilo og Revok50.

HArmonyCa er en blanding av hyaluronsyre og Calsiumhydroxiapatitt. Kombinasjonen gjør at produktet gir et umiddelbart løft og i tillegg kollagenstimuleringen over tid som gir forbedring av hudens elastisitet og fasthet. Det trengs en behandling og varigheten er 1-2 år. HArmonyCa kan brukes i ansikt. Profhilo er det første BDDE- frie (ingen kjemiske tilsetninger) injiserbare hyaluronsyrebasete produktet for slapp hud på ansikt/hals. Profhilo er en avansert skinbooster som også har en vevsoppstrammende/løftende virkning på ytre hudstruktur. Det anbefales to behandlinger med fire ukers mellomrom for optimalt resultat. Behandlingen må gjentas hver 6.-8.mnd. Profhilo kan brukes i ansikt, på hals, decolletage og hender. Revok50 stimulerer hudens naturlige prosesser og bedrer volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, strammes opp og rynker reduseres. Det anbefales 3 behandlinger med fire ukes mellomrom.Behandlingen må gjentas hver 6.-8.mnd.


BEHANDLINGEN

Du må fylle ut et helseskjema før behandling. Der gis skriftlig informasjon om virkning og mulige bivirkninger. Selve behandlingen utføres med nål eller kanyle. Det er som ved enhver injeksjonbehandling risiko for blåmerker. Du må regne med noe rødme og hevelse samme dag og dagen etter behandling. Mer utfyllende informasjon blir gitt på konsultasjon.

KOLLAGENSTIMULERING

Priser

Beskrivelse Pris
HArmonyCa 2,5ml 10500.-
Profhilo 2ml 3990.-
Revok50 2ml 2990.-
BEHANDLINGEN

Du må fylle ut et helseskjema før behandling. Der gis skriftlig informasjon om virkning og mulige bivirkninger. Du må regne med noe rødme og hevelse samme dag og dagen etter behandling. Det er alltid risiko for blåmerker ved injeksjonsbehandling. Mer utfyllende informasjon blir gitt på konsultasjon.

KOLLAGENSTIMULERING

Priser

Beskrivelse Pris
HArmonyCa 2.5ml 10500.-
Profhilo 2ml 3990.-
Revok50 2ml 2990.-